Annons

Falcons P13-lag till kvartsfinal i Gothia

Den gångna helgen deltog Falcons P13-lag i världens största innebandyturnering, Gothia, i Göteborg. Laget har haft en fin utveckling det senaste året, vilket också syntes i resultaten i Gothia där tog sig hela vägen fram till kvartsfinal.

I gruppspelet besegrades Husqvarna med 12-0.
– Efter denna härliga öppningsmatch så ställdes killarna mot Warberg och det fina spelet fortsatte och vi kunde vinna med 6-2. Sista gruppspelsmatch var mot Kärra och efter 3-3 slutade Falcons gruppetta, meddelar tränare Jakob Ohlsson.

Annons
 

I 16-delsfinalen ställdes Falcons mot CL-98 som var ett av förra årets finallag. Falcons tog ledningen med 2-0 men på några minuter i andra perioden går CL-98 upp till 2-3. Falcons vägrade dock att vika ner sig och när matchen var slut så stod man som segrare med 4-3.

I 8-delsfinalen ställdes Landskronakillarna  mot Skoghall,  tt av de bästa lagen i Värmland och som hade 29-0 i målskillnad hittills.
– Här genomförde killarna en av sina bästa matcher sett till hur de taktiskt uppträdde på plan och hur de jobbade för varandra, berömmer tränaren som ficks se Falcons ta ledningen men halvvägs in i sista period kvitterade Skoghall.
– När det återstod 90 sekunder av matchen avgjorde Falcons i power-play. Lyckliga killar och tillresta supportrar jublade efter slutsignalen.

Efter detta väntade en kvartsfinal mot LUGI.
– Här orkade inte riktigt killarna mobilisera krafterna och matchen slutade 6-2 till lundensarna.

Av 58 lag nådde P13-killarna fram till ett läge då det återstår åtta lag.
– Vi ledare är mycket stolta över killarna och deras utveckling det senaste året, avslutar Jakob Ohlsson som även har Anders Ardemark och Björn Bjarke som tränare i laget.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser