Annons

Ny mat- och hantverksmässa i Glumslöv

Räkna med familjefest vid vackra Örenäs Slott i sommar. Onsdagen den 16 juli slås portarna till en ny Mat- & Hantverksmässan upp. Med närhet till både Helsingborg och Landskrona hoppas arrangörerna kunna samla de främsta aktörerna inom mat, dryck och hantverk samt attrahera en stor publik.

Bakom arrangemanget står Skånska Slottsevenemang. Tanken är att mässan ska bli en samlingspunkt som under två dagar i juli varje år ska locka de sommarfirande familjerna.

Annons
 

Vad kan besökarna förvänta sig av premiären av Mat- & Hantverksmässan?
– Två dagar fullspäckade med aktiviteter för stora och små, slottets magnifika utsikt över Ven samt utställare från Sveriges alla hörn – såväl regionala som lokala producenter och tillverkare kommer att finnas väl representerade under mässans båda dagar, säger Rickard Freij, mässansvarig för Mat- & Hantverksmässan.

Varför en mat- och hantverksmässa vid Örenäs Slott?
Med den fantastiska miljö som Örenäs Slott erbjuder, och med ett genuint matintresse för den skånska matkulturen, känns det naturligt att arrangera en sådan mässa där. Och med slottets närhet till såväl Helsingborg som Malmö och Landskrona, hoppas vi kunna attrahera en stor publik.

Mat- & Hantverksmässan vid Örenäs Slott arrangeras 16-17 juli 2014.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser