Annons

BoIS blickar mot superettan

Lördagen den 5 april är det premiär för BoIS i superettan då man möter Husqvarna på bortaplan. Idag, tisdag höll de som är kvar i truppen sitt första träningspass.
– Det blir ett par lätta pass idag och imorgon och sedan kör vi tester på torsdag och fredag, säger Mats Aronsson, sportchef i Landskrona BoIS. Med på tisdagsträningen var nyförvärvet Niclas Rønne från Kristianstad och inom kort förväntas även Paul Torres (Nyköping) och Andrew Stadler (Sandviken) dyka upp.

En som BoIS kommer att kontakta är före detta BoIS-backen Johnny Lundberg.
– Vi är på jakt efter en mittback och han är ett alternativ. Men vi har inte kommit längre än att vi beslutat att kontakta honom, säger Mats Aronsson vidare.
– Vi får se vad som händer inom det närmaste. Förhoppningsvis kan vi få hit någon vänsterback till provträning nästa vecka.

Annons
 

Om det blir något läger för a-truppen i år står skrivet i stjärnorna. Dock är åtta träningsmatcher inplanerade och enligt föreningens hemsida äger den första rum den 8 februari då BoIS tar emot Trelleborgs FF på hemmaplan.
Därefter väntar Ängelholm borta den 15/2, Varberg borta den 22/2, Helsingör borta den 1/3, Lunds BK borta den 8/3, Lyngby borta den 15/3 och Fremad Amager hemma den 22/3.
Vem BoIS möter i genrepet den 29/3 är inte klart ännu. Samtliga matcher börjar klockan 13.00.

Noterbart är att arbetet med att anlägga den nya gräsmattan med värmeslingor på Idrottsplatsen inte har påbörjats ännu.
– Vi har inte fått någon exakt datum men vad jag har förstått så ska dom börja vilken dag som helst, avslutar Mats Aronsson.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser