Annons

Storgatan avspärrad på grund av rasrisk

Med anledning av risk för nedfallande delar från Rådhuset, har Landskrona stad sett sig tvingad att stänga av del av Storgatan mellan Norra Långgatan och Slottsgatan. Akuta insatser för att omhänderta problemen är planerade till 27 och 28 december och att gatan därefter åter kan öppnas.
– Efter analys konstateras att en omedelbar risk föreligger för personskador/dödsfall och egendomsskador om gaveln ramlar ner. Gaveln bedöms inte ramla vid svag vind och ska snarast, under ordnade förhållande plockas ner. Detta är beställt och kan inte utföras förrän 27 och 28/12 2013, trots många och ihärdiga försök till tidigareläggande, skriver Landskrona stad i en riskanalys.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser