Annons

Helgens jubilar: Tor Johanson, 80 år

Många strängar på sin lyra. Det är ett utryck som passar söndagens jubilar, Tor Johanson som fyller 80 år, som hand i handske. Problemet är bara att så stora lyror finns inte som rymmer så många strängar.
Han har bland mycket annat varit landsfiskalsaspirant, drätselkamrer, kommunalkamrer, kanslisekreterare, privatpraktiserande jurist, personutredare för kriminalvården/tingsrätten, delegat för Internationella Röda korset och föreläsare. Han har förlänats bl.a. Kommendörskorset av Republiken Polens förtjänstorden samt av sina vänner förlänats hederstiteln jazzfiskal!
Ett annat stort intresse är fotografering och som att ovanstående inte skulle vara mycket nog så har han varit en mycket engagerad frimurare sedan 54 år, varit ordförande i Landskrona FN-förening sedan 35 år

Högtidsdagen, den 22 december, firas med öppet hus mellan klockan 13 och 17 i Teaterrestaurangen i Landskrona.

Annons
 

Vill även du uppmärksamma någon jubilar? Hör av dig genom att mejla till info@landskronadirekt.com.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser