Annons

47-åring anhållen misstänkt för mord

Vid 17-tiden på onsdagskvällen fick polisens länskommunikationscentral in uppgifter om att det fanns en livlös person i ett fordon på en parkeringsficka vid Glumslövs backar. Personen, en 18-åring, konstaterades senare död på lasarettet i Helsingborg. Länskriminalen kopplades in i ett tidigt skede och ganska snart fattades misstankar att ytterligare en person var kopplad till det aktuella fordonet.
En 47-årig man påträffades vid 22-tiden samma kväll i närområdet av polispatrull och han är anhållen på sannolika skäl för mord. 47-åringen har under natten förhörts och de förhören kommer fortsätta under torsdagen. Länskriminalen i Helsingborg vill i nuläget inte ge mer detaljer.

Kontakt med Södra åklagarkammaren kommer att tas under torsdagen. I samband med händelsen i Glumslöv engagerades den frivilliga organisationen Missing People.

Annons
 

För närvarande analyserar ledningen vid Polisområde Nordvästra Skåne händelseförloppet när denna organisation kopplades in.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser