Annons

Landskronabor skänkte

Årets upplaga av Musikhjälpen drog in, inte mindre än 28 426 046 kronor till Radiohjälpens insamling ”Alla tjejer har rätt att överleva sin graviditet”. I Landskrona inbringade projektet drygt 40 000 kronor och spindeln i nätet har varit Alexander Redrin som personligen var uppe i Göteborg och levererade de insamlade pengarna på söndagen.
– Det var en fantastiskt skön känsla. Just nu känner jag bara lycka, säger han till Landskrona Direkt.

Under den gångna veckan har ett stort antal insamlingsbössor synts på stan och det har även samlats in pantflaskor. Den stora finalen i Landskrona ägde rum i lördags då det först var försäljning av lotter och annat på Tages och på kvällen var det fullt ös på dansgolvet i lokalen.
– Det har varit perfekt. De har ställt upp på ett föredömligt sätt. Över hälften av alla pengarna kom in därifrån, säger Alex Redrin.

Annons
 

Han har dock inte varit själv om att arrangera Landskronas lokala variant av Musikhjälpen.
– Förutom jag så har Josef Lager och Simon Schols från Eventkoordinatorutbildningen samt Christian Hallworth roddat hela projektet. Men hur många som jobbat genom att gå runt med bössor och annat vet jag inte. Det rör sig om 40-50 personer. Ett stort tack till dom och framför allt till alla Landskronabor som bidragit till insamlingen.

Musikhjälpen har arrangerats sedan 2008 och förra året var första gången som Alexander Redrin och Ökända bidrog till att samla in pengar i Landskrona. Då fick man in 30 000 kronor och i år drog man alltså in 10000 till. Frågan är då vad som händer nästa år.
– Det vet vi inte ännu. Om det blir någon Musikhjälp nästa år så får vi reda på det tre månader innan. Men om det blir av så kör vi så det ryker. Jag hoppas verkligen att det blir av, avslutar Alexander Redrin.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser