Annons

Återväxten tryggad i LKGF

Under söndagen var det tävlingar i rytmisk gymnastik i Albanoskolans gymnastiksal. På programmet stod  “På väg upp” och miniorfinal, där Landskrona Kvinnliga GF svarade för arrangemanget.
 
I “På väg upp” – tävlingen hade LKGF fyra flickor med. De tävlade i obligatoriskt fristående och tunnbands program.
– Att flickorna är duktiga det vet vi och de tränar flitigt, men när resultaten var klara visade det sig att det var LKGF på “hela prispallen” genom; Alma Månsson, Emma Nilsson och Linnéa Larsson. Sanna Agic blev nummer fem i den spännande tävlingen. Jättebra av alla fyra gymnasterna!, berömmer Jenny Engdahl eldsjäl i Landskrona Kvinnliga GF.
 
I miniorernas final hade tre LKGF-gymnaster kvalat in genom att placera sig bland de sju bästa vid tre regiontävlingar. Flickorna tävlade i fristående, boll och käglor. Tuva Henckel tog guldet efter tre väldigt rena och fina utförande av programmen. Tvåa blev Emma Jönsson, som charmade domarna med sitt fantastiska utspel och kroppskontroll. Astrid Kristensson-Nilsson tog bronset efter sitt livs tävlingsinsats.
– Ja, det blev alla medaljerna till LKGF där också. Nu är tävlingsåret till ända och julen väntar med träning och uppladdning inför nästa års utmaningar, avslutar Jenny Engdahl.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser