Annons

Fart och fläkt i GF Idrotts julshow på is

Under fredagen och lördagen var det fart och fläkt i Landskrona ishall. Då var det dags för GF Idrotts konståkare att visa upp sin årliga julshow. I år tog tomten med publiken på en resa genom årets högtider, traditioner och andra händelser som uppmärksammas under året. Förutom julen kunde man se inslag från nyår, sportlov, melodifestival, påsk, midsommar, karneval, halloween och lucia.
– Det var en show med högt tempo, glitter, många klädbyten, härlig och varierad musik, passande rekvisita och, framför allt, glada åkare, säger Helen Nilsson, ordförande i GF Idrott Konståkning.

I showen deltog åkare i alla åldrar, från de allra minsta i skridskoskolan till de äldre och mer erfarna åkarna. GF Idrott hade också förstärkning av showande hockeykillar, vilket är ett populärt inslag i showerna.
Allt som allt blev det fem föreställningar vilket innebar många timmar med skridskor på fötterna. När lördag kväll kom och allt var undanplockat var det många trötta men väldigt nöjda åkare som gick hem för att få en välförtjänt vila.
– Vi i GF Idrott vill tacka alla föräldrar och andra frivilliga som ställt upp och hjälpt till med showen. Utan deras hjälp hade vi inte klarat av allt arbete som en show innebär, avslutar Helen Nilsson.

Annons
 


Foto: Robert Bunke


Foto: Robert Bunke


Foto: Robert Bunke


Foto: Robert Bunke


Foto: Privat

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser