Annons

Fem SM-medaljer till Landskrona

Årets upplaga av Svenska mästerskapet i Taekwondo blev lyckat sett med Landskronaögon. Fem tävlande och lika många medaljer på både kadett-, junior- och seniorsidan.
– Vi har haft ett framgångsrikt år som avslutades på ett tillfredsställande vis, konstaterar Johan Berg, på Landskrona Taekwondo Akademi.

Årets SM avgjordes i Åkersbergas sporthall, Stockholm ditt ca 240 av Sveriges elitsatsande utövare sökt sig för att göra upp om de prestigefyllda medaljerna.
Resultaten för LTA:
-75kg Senior, David Dragisic´- GULD
-48kg Junior, Kanokphon Wariwong- SILVER
-80kg Senior, Jonas Svalin – BRONS
-53 kg Kadett, Adem Krasnic´- BRONS
-57kg Kadett, Ilija Veselinovic´- BRONS

Annons
 

– 2013 har vi kvalat två aktiva till Svenska landslagspoolen, David Dragisic´ i Senior -74kg genom sitt SM guld och Gabriel Berg i Kadett (11-14år) -65kg som blev rankad etta i sin viktklass efter Svenska cupen (Svenska elit-serien), säger Johan Berg.

Till våren väntar en hel del internationella tävlingar och mästerskap så ledigheten blir kort, elit-gruppen har ledigt mellan jul och nyår, den 2 januari börjar träningen igen med ett internationellt träningsläger i Tyskland tillsammans med olympiska utövare ifrån bland annat Senegal, Mali, Tunisien, Algeriet, Frankrike och Sverige.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser