Annons

Tung start för Lejonet i Alltrean

Lejonet föll i helgen tungt i den första matchen i Alltrean. För motståndet stod Kalmar och smålänningarna vann rättvist med 7-3.
Efter en helt okej start och ledning med 1-0 såg det ljust ut för Lejonet. Men Kalmar kom igen och ledde rättvist med 3-1 i första pausvilan.
I mitten av andra perioden ökade Kalmar på till 4-1 och innan det var dags för ny paus så stod den 6-1 på resultattavlan.
Den sista tredjedelen av matchen bestod mest av utvisningar. Det enda positiva sett men Landskronaögon var att Lejonet vann perioden med 2-1.

Noterbart är att Lejonet har gjort klart med en del nya spelare inför alltrean. Från Sannarp kommer Felix Mattsson -87 som gjorde 24 poäng i grundserien, Oscar Winge -86 gjorde 24 poäng i grundserien och Robin Nilsson -91 gjorde 22 poäng i grundserien. Från Tågaborg kommer Fredrik Svensson -93 och Fredrik Erlandsson -91. Dessutom är målvakten August Masetti-Nissen tillbaka i Lejonet.

Annons
 

Nästa motståndare för Lejonet är Ljungby som kommer till Landskrona på söndag med en 8-2-vinst hemma mot Valdemarsvik i bagaget.

Resutat: 7-3 (3-1, 3-0, 1-2)

Målgörare:
Lejonet : Robin Nilsson, Håkan Ejneborn och Felix Andersson
Kalmar: Marcus Arvidsson, Martin Åkesson 2, Adam Ståhl, Andreé Persson, Carl-Johan Hallström och Jesper Emilsson

Skott: 36- 25

Utvisningar:
Lejonet 8 x 2 min
Kalmar 7 x 2 min

Publik: 270

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser