Annons

Ny chef på Halldex

Haldex utser Catharina Paulcén till ny Senior Vice President, Corporate Communications och medlem av Haldex koncernledning. Hennes lokalisering blir på huvudkontoret i Landskrona.

Catharina Paulcén har utnämnts till Senior Vice President, Corporate Communications. Catharina Paulcén, med placering på huvudkontoret i Landskrona, kommer att ansvara för alla aspekter av corporate communications, internt och externt, inklusive investor relations. Det står att läsa i ett pressmeddelande som företaget gått ut med.

Annons
 

Innan Catharina Paulcén kom till Haldex har hon haft ledande positioner på såväl Enea som IBM. Hon är också utbildad i internationell ekonomi på Lunds universitet.
– Vi är mycket glada att välkomna Catharina till Haldex. Catharina tar med sig en betydande mängd erfarenhet och prestationer inom kommunikationsområdet till sin nya roll. Med denna nyinrättade position i ledningsgruppen kommer vi stärka Haldex kommunikation och skapa öppna och transparenta dialoger internt och externt, skriver Haldex VD och koncernchef, Bo Annvik i pressmeddelandet.

Som Senior Vice President, Corporate Communications kommer Catharina Paulcén att vara medlem i ledningsgruppen för koncernen. Hon kommer börja i sin nya roll senast den 8 februari, 2014.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser