Annons

Jacobsen sänkte Vöikers

Det var dramatiskt värre när Falcons herrar lyckades besegra IBK Vöikers med 4-3 i sudden death på hemmaplan på söndagen. Segern innebär att laget ligger tvåa i serien, en poäng bakom ledande Åstorp/Kvidinge.

Efter två perioder stod det 3-2 till gästerna men med dryga tre minuter kvar av matchen kvitterade Rickard Jacobsen. Densamma blev också stor matchhjälte då det var han som gjorde matchens sista mål 19 sekunder in i sudden death.


Andie Fleuron har fokus på bollen.
Foto: Ulf Bjarke


Jacob Rubensson i kamp om bollen.
Foto: Ulf Bjarke


Jublet visste inga gränser när matchen avgjordes i sudden death.
Foto: Ulf Bjarke


Stor matchhjälte blev Rickard Jacobsen.
Foto: Ulf Bjarke

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser