Annons

Toppmatch i idrottshallen på söndag

Landskrona Falcons herrar tar på söndag emot Växjölaget IBK Vöikers i division 1 Södra Götaland. Det vankas alltså en riktig toppmatch när tvåan möter tabellfyran.
– Vi hoppas på storpublik när vi tjuvstartar julskyltningssöndagen i Landskrona Idrottshall kl. 14:14. Faktum är att några av Falcons herrspelare kommer att finnas på stan redan under lördagen för att dela ut flyers och fribiljetter till citystrosande Landskronabor, meddelar innebandyklubbens sekreterare Lars Persson.

Falcons fick med sig tre poäng hem i bagaget efter den svåra bortamatchen mot Craftstadens IBK Oskarshamn i lördags. Segern gjorde att man hakade på Åstorp/Kvidinge IBS på samma poäng i den absoluta tabelltoppen. Vöikers drog längsta strået mot IK SödraDal och fick därmed bonuspoängen i den matchen.

Annons
 

Nytt för den här säsongen är att de fyra första lagen när serien summeras, går vidare till play off-spel om de åtråvärda platserna i Allsvenskan.
– Det lär bli ett race in i det sista, tror Lars Persson.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser