Annons

Jörgen Pettersson nöjd med provspelare

På en vindpinad a-plan testade BoIS fyra nya spelare inför ett 20-tal åskådarepå torsdagen. För motståndet stod division 2-laget Kvarnby. De som visade upp sig var Emmanuel Esam från Husqvarna FF, Niklas Nielsen, en dansk försvarsspelare från isländska BÍ/Bolungarvík, Dennis Rönne från Kristianstads FF och Anton Jonsson från Halmstad BK. Den sistnämnde gjorde matchens enda mål och den som passade fram till målgöraren var Niclas Rönne.

Landskrona BoIS tränare Jörgen Pettersson var enligt klubbens hemsida, nöjd med vad han fick se, men säger också att han vill se mer av de här fyra. Det blir i så fall på tisdag när BoIS möter Eskilsminne på IP. Tränaren var för övrigt också nöjd med de egna unga spelarna vilka fyllde ut laget.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser