Annons

GF Idrotts konståkare på stjärntävling

GF Idrotts konståkare har varit iväg och tävlat i Adventsstjärnan i Hässleholm. Föreningen representerades av åkarna Elin Johansson och Karina Ljunggren i minior C, Louise Gordon och Kajsa Kinnerfelt i minior B, Felicia Sörensen, Amanda Kinnerfelt , Michelle Brankovic och Elin Nielsen i ungdom C.

Tävlingen var en stjärntävling, vilket innebär att åkarna får ett omdöme från domarna istället för poäng.
– I varje grupp blir ett antal åkare placerade, beroende på antal startande, och resterande får en delad placering, förklarar föreninges sekreterare Sussie Sörensen.

Annons
 

Det gick bra för GF Idrotts åkare som fick många placeringar. I minior C placerade sig Karina Ljunggren på en tredjeplats och Elin Johansson på en delad sjätteplats. Louise Gordon placerade sig på andraplats i minior B och Kajsa Kinnerfelt fick en delad fjärdeplats i samma grupp.
I ungdom C tävlade GF Idrotts flickor i två olika startfält. I första gruppen placerade sig Felicia Sörensen på en femteplats och Elin Nielsen blev delad sexa. I den andra gruppen blev det Amanda Kinnerfelt som tog hem segern och Michelle Brankovic tog en delad fjärdeplats.

Just nu tränar flickorna för fullt inför terminens höjdpunkt som är GF Idrotts årliga isshow och som går av stapeln 6-7 december i Landskrona ishall.


…tillsammans med Amanda Kinnerfelt, Michelle Brankovic, Louise Gordon och Kajsa Kinnerfelt.
Foto: Privat

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser