Annons

Öppet seminarium om socialdemokratins utveckling

Vart går ”folkrörelsepartiet”? Detta frågar sig samtidshistorikern Kjell Östberg på Arbetshistoriska seminariet som hålls onsdagen den 4 december kl 19.00.

Kjell Östberg, professor och forskningsledare för Samtidshistoriska Institutet vid Södertörns högskola, är en av landets ledande samtidshistoriker med en rad verk om svensk socialdemokrati bakom sig, bland annat en omtalad Palmebiografi i två delar. För närvarande arbetar han med ett större forskningsprojekt om den socialdemokratiska arbetarrörelsens utveckling under senare decennier, där man ställer sig frågan i kvällens seminarierubrik ”Vart går folkrörelsepartiet?”.

Annons
 

Plats: Centrum för Arbetarhistoria, Eriksgatan 66 i Landskrona.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser