Annons

Kulturskolan taggar upp inför julen

Det närmar sig december. För Kulturskolan i Landskrona innebär det i traditionsenlig ordning en bukett av föreställningar och konserter. Utbudet startar redan kommande helg.

Redan på fredag 29/11 klockan 19.00 och lördag 30/11 klockan 16.00 är det åter dags att släppa loss Kulturskolans Varité Vaduvillolitetill. Vinterns show bär namnet Gycklarnas julrush 2013 och spelas på Kulturskolan.

Annons
 

I vanlig ordning kommer publiken att få sig till livs en burlesk och crazy föreställning. Temat för föreställningen handlar om julens förberedelser och som vanligt kan allt hända när ensemblen äntrar scen. 
– Publiken hälsas välkommen till en akrobatisk irrfärd rakt in i pepparkaklet, säger kulturskolans producent Peter Cemjack.

På söndag 1/12 kan musikälskare med förkärlek för skönsång med fördel besöka museets café Nell Walden. Klockan 15.00 bjuder kulturskolans sångare på en sångsoaré.
– Det blir en timmes underhållning som rejält kommer att höja jultemperaturen, säger Peter Cemjack.

– Vi har toppat laget och bjuder på några av våra bästa sångelever. Bland annat får publiken höra Marta Sälöen, en av Landskronas nyblivna kulturstipendiater, framföra O helga natt, avslutar Peter Cemjack och bjuder in alla intresserade med en öppen famn till de båda arrangemangen.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser