Annons

Falcons P13 fick slita för vinsten

Falcons P13-lags fina inledning på säsongen fortsatte i helgen då laget vann mot förra säsongens serievinnare, VV 84 SK Bjuv, med 7-3. Det skulle visa sig bli en match med mycket kamp. Skönspelet fanns i anfallszon men i egen zon gjorde Bjuv det jobbigt för Falcons.

Matchen inleddes med att Falcons tog ledningen på frislag från Jakob Bjarke. Laget har haft lite svårt att få till frislagen denna säsong, men denna dag skulle det visa sig komma fler frislagsmål. Det dröjde dock inte lång tid förrän Bjuv fick kvitterat efter ett lite överraskande skott vid första stolpen. Matchen spelades med hög intensitet och med många omställningar från båda lagen. Efter drygt tio minuter spel kunde Tobias Ohlsson-Bååth skära igenom med en fin passning till Elias Svensson som på bortre stolpen kunde ta Falcons till ledning.

Annons
 

Andra perioden var endast en knapp minut gammal när en Bjuv-spelare kunde ta ner en lång boll och prickskjuta in kvitteringen. Matchen stod och vägde men efter fem minuter kunde Rasmus Ardemark hitta fram med en passning till Elias Svensson som på nytt tog Falcons till ledning. I slutet av andra perioden kunde Falcons utöka ledningen till 4-2 när Jonathan Pålbro kunde peta in en retur.
Två minuter in i sista period fick laget ett frislag i ”höga slott” och denna gång var det Tobias Ohlsson-Bååth som kunde förvalta denna så att Falcons kunde utöka sin ledning till 5-2. Kort efteråt kunde Bjuv reducera, men det kändes trots allt som om Falcons hade lite mer stabilitet i spelet och var lite mer beslutsamma. Kort efter Bjuvs reducering kunde också Joel Westerlund vinna en närkamp på mittplan och spela fram Elias Svensson till hans tredje mål för dagen. Matchen avslutades med att Tobias Ohlsson-Bååth kunde trampa in och med ett handledsskott sätta 7-3, vilket också blev slutresultatet.

Falcons målskyttar i matchen: Elias Svensson 3, Tobias Ohlsson-Bååth 2, Jakob Bjarke och Jonathan Pålbro.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser