Annons

Utta drog skrönor för domarkollegor

Under den traditionella säsongsavslutningen för Landskrona domarklubb, som även i år hölls i Asmundtorps IF:s klubbstuga, hade man bjudit in den legendariska domaren Ulf ”Utta” Eriksson som föredragshållare.

Det var många av domarklubbens medlemmar som tagit sig ut till klubbstugan denna kväll för att lyssna på en riktig legend på området.  Ulf ”Utta” Eriksson som dömt bland annat VM i Argentina och OS i Moskva fick åhörarna att spetsa öronen.

Annons
 

– Med ett fantastiskt skildrande mellan allvar och skämt, verklighet och drömmar tog ”Utta” oss genom sin långa karriär. Och med sin uppländska dialekt trollband oss med en blandning av gamla minnen för de äldre åhörarna och med goda tips till de yngre som vill satsa på en domarkarriär.  Helt enkelt en fantastisk domare som fler bör lyssna till, poängterar Emil Persson från Landskrona FDK.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser