Annons

Diggiloo åter till Citadellet

En formidabel folkfest var det när Diggiloo i somras intog Citadellet. Nästa år återvänder den populära sommarturnén till Landskrona.

I dag offentliggjordes Diggiloos sommarturné 2014 och Landskrona är en av de 23 spelplatserna. Som femte anhalt på den nästan 10 veckor långa turnén rullar Diggilookaravanen in på Citadellet, söndagen den 29 juni.

Annons
 

Under 11 år har en av svenska folkets mest populära sommarturnéer underhållit över en miljon besökare från norr till söder.
– Diggiloo är mycket mer än bara musik. Det är en upplevelse för liten som stor, gammal som ung, säger Thorsten Karlén, destinationsutvecklare i Landskrona stad.

I årets laguppställning ingår Lena Philipsson, Nanne Grönvall, Eric Gadd, Jessica Andersson, Erik Segerstedt, Oscar Zia, Nassim Al Fakir och Magnus Johansson. Per Andersson står för det mer humoristiska inslaget.

Premiären sker på västkusten den 7 juni och redan som femte anhalt angörs Landskrona och Citadellet på söndag den 29 juni. Hela turnén pågår i knappt 10 veckor och avslutas i Stockholm den 16 augusti.

– Vi i Landskrona är mycket glada och stolta att Diggiloo kommer tillbaka till vår stad. Konserten i år blev en succé och besökarna bjöds på en hejdundrande underhållning på Citadellet. En mer lämpad spelplats för den här typen av underhållning får man leta efter. Citadellet är historiskt, vackert och centralt beläget nära hav och centrum, avslutar Thorsten Karlén.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser