Annons

Viktig seger för Lejonet efter straffar

Lejonet tog en mycket viktig seger då man i helgen besegrade Frosta på hemmais med 6-5. Efter fösta halvlek stod det 2-1 till gästerna och i början av andra perioden utökade Frosta till 3-1. Men Linus Molin visade styrka och såväl reducerade som kvitterade innan den sista periodpausen.
Trdeje perioden blev dramatisk. När klockan stod på 58.13 ledde Lejonet med 4-3 men efter två snabba mål av Frosta trodde de flesta i Lejonetlägret att det var kört. Men med fem sekunder kvar lyckades Lejonet kvittera.

Ingen lyckades dock göra något mål i förlängningen och matchen fick avgöras på straffar. Samtliga av de ordinarie tre straffarna missades men i första extraomgången stänkte Linus Molin in sin straff hel otagbart för Frostas målvakt. Därefter gjorde Ted Mihalek-Hellström sin plikt i sista straffen och gjorde en kanonräddning vilket innebar att den mycket viktiga extrapoängen gick till Landskrona.

Annons
 

Resultat: 5-6(2-1,1-2,2-2,0-0, 0-1)
Målgörare:
Lejonet; Linus Molin 3 Håkan Ejneborn, Felix Andersson och Jim berglund.
Frosta: David Blomqvist 2, Jesper Olsson,Johannes Landgren och Jonatan Landgren.

Skott: 55-35

Utvisningar:
Lejonet 10 x 2 min, 1 x 5 min 2x 10 min 1 x 20 min
Frosta 13 x 2 min

Nästa match är mot Limhamn borta söndagen den 17 november kl 17.00.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser