Annons

Nya framgångar för GF Idrotts konståkare

I lördags var elva av GF Idrotts konståkare iväg och tävlade i Stjärnhoppet i Trelleborg. GF Idrott representerades av åkarna Elin Johansson och Karina Ljunggren i minior C, Louise Gordon och Kajsa Kinnerfelt i minior B, Felicia Sörensen, Amanda Kinnerfelt , Michelle Brankovic och Elin Nielsen i ungdom C, Amelie Öhrnberg och Josefin Ansgarius i ungdom B och slutligen Stefanie Kronvall i junior C.

Tävlingen var en stjärntävling, vilket innebär att åkarna får ett omdöme från domarna istället för poäng. I varje grupp blir ett antal åkare placerade, beroende på antal startande, och resterande får en delad placering. Resultaten för GF Idrotts konståkare blev följande: Amanda Kinnerfelt, Amelie Öhrnberg och Stephanie Kronvall blev placerade då de alla fick en tredjeplacering.
Louise Gordon och Kajsa Kinnerfelt kom på delad tredjeplats och Elin Johansson, Karina Ljunggren, Felicia Sörensen, Michelle Brankovic , Elin Nielsen och Josefin Ansgarius kom alla på en delad fjärdeplats.

Annons
 

GF Idrott har en åkare som är klassad som A-åkare och det är tolvåriga Selma Bengtsson. Hon var iväg och tävlade förra helgen. Tävlingen som heter Alex Szabos trofé gick av stapeln i Halmstad. Som A-åkare tävlar man med både ett kortprogram och ett friprogram. Poängen för Selma Bengtsson blev i kortprogrammet 21,10 och i friåkningsprogrammet 28,03. Detta blev en totalpoäng på 49,13 vilket placerade Selma på en tiondeplats bland 22 åkare.


Selma Bengtsson är GF Idrotts enda A-åkare och hon kom på en tiondeplats då Alex Szabos Trofé avgjordes i Halmstad nyligen.
Foto: Privat

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser