Annons

Från ÖV-hus till danshus

Från och med december 2013 kommer Landskrona Dansstudio att flytta in i nya lokaler i gamla ”ÖV-huset” på Ödmanssonsgatan 12 i Landskrona. Tanken är att utveckla och bredda verksamheten ytterligare.

Landskrona Danstudio har funnits i Landskrona sedan 2008 och har under dessa år haft sin verksamhet spridd i två lokaler i staden. Nu har man möjlighet att samla hela dans- och showskolan under ett och samma tak.
– Flytten till ÖV-huset gör att vi kan starta helt nya, spännande kurser till våren, exempelvis akrobatik och afrikansk dans. Lokalerna möjliggör dessutom en satsning på att bredda verksamheten till att även omfatta kurser inom sång och artisteri, bland annat singer/songwriter och körsång, säger en förväntamsfull Lena Bergkvist, verksamhetschef på Landskrona Dansstudio.

Annons
 

Lena Bergkvist berättar vidare att Landskrona Danstudio framöver kommer att bli en samlingsplats för hela familjen, med café, träning, uppträdanden och läxhjälp.

Helena Fremle, VD på AB Landskronahem tillägger:
– Vi på Landskronahem är mycket stolta och glada att Lena Bergkvist och Landskrona Dansstudio skall flytta in i våra lokaler på ÖV-huset, beläget på Öster. Detta blir en verksamhet som bidrar till en rad spännande och roliga aktiviteter för barn, ungdomar och vuxna. Det känns extra roligt att få in en verksamhet som dans, då huset är byggt och ämnat för liv och rörelse, så från ÖV-hus till Danshus.

Startelvan finns kvar på första våningen till och med september 2014.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser