Annons

LandskronaGalans priskategorier klara

Som vi tidigare berättat blir det en LandskronaGala även 2014. Redan nu kan du sätta ett kryss i almanackan för den 4 april.  Under hösten har arbetet pågått med att fastställa vilka priser som ska delas ut på galan, tillsättning av jurygrupper samt med nomineringsprocessen.

Under galan kommer stadens duktiga idrottsutövare och näringsliv att hyllas, det kommer att delas ut tolv priser totalt, sju för Idrottslivet och fem för Näringslivet.
– Bland priserna är de flesta välbekanta men tre av dem blir nyheter i årets upplaga av LandskronaGalan. För Idrotten återinstiftar vi ”Årets Landskronaproffs” och för Näringslivet har vi adderat två viktiga priser, ”Årets Hederspris för Näringslivet” samt ”Årets Jobbskapare”, berättar  Camilla Plate från  CA Event.

Annons
 

Det sistnämnda priset är en viktig och högst aktuell fråga och bakom priset står Uppstart Landskrona.
– Att få fler invånare i arbete är utan tvekan en av Landskronas största utmaningar, inte minst för att lösa integrationen. Med Uppstart Landskrona kan vi nå företagare som har den breda kompetens och de kontaktytor som behövs för att öka antalet arbetstillfällen i Landskrona. Detta vill vi dela med oss och manifestera genom vår närvaro på Landskronagalan, säger Michael Herbing vd, Uppstart Landskrona.

Syftet med priset är ett försök att bryta utanförskap.
– Då krävs samhällsinsatser på olika plan. Vi vill genom detta initiativ bidra till att bryta trenden genom att näringslivet samverkar med det offentliga i frågan om sysselsättning, avslutar Michael  Herbing.

Priskategorier 2014

För Idrottslivet:
Guldmedaljen
Ledarkannan
Ungdomsstipendiater
Årets Förening
Årets Landskronaproffs
Årets Nykomling
samt Årets Idrottsprofil , vilket utses av Landskrona Postens läsare.

För Näringslivet:
Årets Satsning
Årets Jobbskapare
Årets Nyföretagare
Årets UF Företag
Åres Hederspris för Näringslivet

Du kan från och med idag nominera stadens duktiga idrottsutövare och företag. Alla kan nominera och det gör man via hemsidan landskronagalan.se. Där hittar man mer information om kriterier för de olika kategorierna. Det går bra att nominera fram till den 15 januari 2014.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser