Annons

Ian Berry i London

Efter 18 månaders stenhårt arbete återvänder Ian Berry till London för en ny soloutställning på Catto Gallery.

Befinner du dig i London under perioden 21 november till 11 december rekommenderas starkt ett besök på galleriet som finns på 100 Heath Street. Har du tidigare sett den landskronabaserade brittiske konstnärens verk tillverkade helt i jeanstyg så kommer du att hisna ytterligare då verken nu är större och helt makalösa att beskåda.
– Jag har fokusera mer än någonsin på varje verk, säger han och Landskronaborna kan bara hoppas att konstnären med de stora metropolerna som utställningsplats också får chansen att visa upp sig på ”hemmaplan”. Pumphuset? Konsthallen? Är ni med i matchen?

Annons
 

En aptitretare på utställningen i London kan du se i filmen ovan.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser