Annons

Dubbla vinster för Falcons P13

I helgen spelade Falcons P13 två matcher; hemmamatch mot Stanstad i P13 Södra och på söndagen var det bortamatch mot Munka-Ljungby. Falcons-killarna fortsätter sin fina utveckling och efter vinst med 17-2 på lördagen kunde laget åka hem med en 9-2 vinst på söndagen.

Lördagsmatchen inleddes med att Falcons ganska tidigt kom till ett antal kvalificerade avslut. Det skulle dock dröja drygt fyra minuter innan ledningsmålet kunde tryckas in. Efter ledningsmålet fortsatte laget att ”trumma på” och när perioden var slut stod det 4-0 på tavlan.

Annons
 

I andra perioden fortsatte Falcons spela en frejdig anfallsinnebandy och ofta kunde backarna snabbt vända spelet förbi Stanstads ganska höga press. Snabba spelvändningar och ett anfallsspel som innehöll mycket rörelse skapade fina ytor att kliva fram i. Andra perioden vann Falcons med 9-2. Fina detaljer som vi minns från denna period är Jonathan Ulrikssons knackskott som gick i mål, Tobias Ohlsson-Bååths framspelning bakom ryggen till 7-2 i mitten av andra perioden, Samuel Rosenkvist fina försvarsspel där han vänder upp spelet med att lägga fram bollen med en delikat backhand mellan sina egna ben…”innebandygodis” som fick applåder från läktaren.

Inför sista perioden så enades laget om att fortsätta trumma på och fokusera på ”nästa byte”. Det som gladde att se i sista perioden är att backarna fortsätter med att följa med upp i anfallsspelet och i sista perioden kunde vi notera två backmål. 
Målskyttar i matchen: Elias Svensson 4, Tobias Ohlsson-Bååth 3, Kevin Assarsson-Toth 3, Jonathan Ulriksson 3, Rasmus Ardemark, Jakob Bjarke, Karl Hansson, och Samuel Rosenqvist.

På söndagen åkte Falcons P13-lag till bortamatch mot Munka-Ljungby. Trots kort avstånd så var det första gången på flera år som lagen möttes.
Första perioden kännetecknades av intensiv press från Falcons från första stund och i jämn ström trillade det in sju bollar bakom hemmamålvakten. Givet den totala dominansen så kunde det till och med varit ännu större siffror. De två följande perioderna blev lite avslagna från Falcons sida och det var först i sista perioden som laget på nytt fick lite fart på passningsspelet. När matchen var slut stod Falcons som segrare med 9-2.

Målskyttar i matchen: Tobias Ohlsson-Bååth 2, Elias Svensson 2, Rasmus Ardemark 2, Jakob Bjarke, Kevin Assarsson-Toth och Elias Glansk.


Segertåget fortsätter för Falcons P13.
Foto: Ulf Bjarke.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser