Annons

Spelskandalen i BoIS anmäld

Beträffande den spelskandal som drabbat Landskrona BoIS så är fallet nu polisanmält. Anmälan lämnades på torsdagen in till Nationella Korruptionsgruppen. Ingen spelare är anmäld utan istället har man anmält misstanken om brott.
– Det gäller att hålla isär allt. Vi har anmält för Nationella Korruptionsgruppen att någon utomstående har försökt att påverka resultatet i några fotbollsmatcher och det är detta som vi anmält. Nu får åklagare titta på ärendet och inleda en förundersökning, säger BoIS sportchef Mats Aronsson.
– Vi i föreningen försöker nu fokusera helt och hållet på lördagens viktiga match mot GIF Sundsvall, avslutar sportchefen.

Läs mer:

  • Linus Malmqvist chockad
  • Två spelare misstänkta för delaktighet i spelskandal
  • Misstänkt spelfiffel på BoIS-matcher
Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser