Annons

Kniven på strupen för BoIS

Imorgon, lördag klockan 15.00, blåser Dragan Banjac från Haninge igång årets viktigaste match i Superettan för Landskrona BoIS. De randiga har kniven mot strupen och kämpar för att kunna spela elitfotboll i superettan även nästa år medan gästerna från norr vill ha en direktplats till allsvenskan.

BoIS tränare Jörgen Pettersson tror sig veta hur matchbilden kommer att se ut.
– Sundsvall är piskade att vinna om de ska ta en direktplats. De kommer nog att försöka föra matchen. Därför måste vi ha is i magen och inte släppa till något bakåt. När vi sedan får våra chanser, för dom kommer, så gäller det att vara effektiv, säger han och förtydligar.
– Det kommer att uppstå ytor på deras planhalva som vi måste utnyttja. Vi ser inga hinder utan väljer att enbart se möjligheter. Vi har möjlighet att fixa detta själv och så ska det bli.

Annons
 

Under den omtumlande veckan har truppen tränat och försökt undvika att tänka på allt annat runt omkring.
– Jag tycker att det har sett bra ut. Idag tog vi det lite lugnare. Vi spelade lite fotboll och sedan tittade vi på några videos med Sundsvall och snackade taktik.

Någon startelva vill inte Jörgen Pettersson offentliggöra men följande spelare är med i truppen:
Niklas Uddenäs, Amr Kaddoura, Tobias Malm, Martin Rudolfsson, Linus Malmqvist, Philip Andersson, Fredrik Svanbäck, Andreas Dahl, Amethyst Bradley Ralani, Patrik Åström, Mathias Andersson, Dennis Olofsson, Rasmus Alm, Fredrik Olsson, Fredrik Karlsson, Robin Eliasson Hofsö och Alex Nilsson.
– Vi kommer att ladda upp som vanligt och träffas 90 minuter innan avspark. Då tar vi ett kort snack och sedan kör vi, avslutar Jörgen Pettersson.

Noterbart är att Alexander Tkacz har en skada i framsidan av ett lår och får stå över den viktiga matchens samt att Alex Nilsson är tillbaka i truppen efter att ha varit ute i kylan den senaste tiden.


Alexander Tkacz testades på dagens träning men efter 20 minuter krampade låret och det var bara för den talangfulla mittfältaren att kliva av.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser