Annons

Eslöv lyser med ljusa idéer från Landskrona

Eslöv lyser är en återkommande ljusfest, vars vision är att bjuda på en unik totalupplevelse där besökarna får ta del av spännande och kreativa installationer med ljuset som fokus. Nu står det klart att ljuset kommer från Landskrona.

Det är Landskronaföretaget Tech 4 Event som vunnit totaluppdraget att gestalta 2013 års Eslöv lyser.
–  Vi är mycket stolta över att ha vunnit ännu ett prestigefyllt uppdrag åt Eslövs Kommun, säger företagets VD Björn Carlsson.

Annons
 

– Vårt förslag till Eslöv lyser 2013 bygger på tre olika inriktningar för att aktivera olika känslor hos besökaren och ge en unik upplevelse. Lekfullhet, historia och drömmar är våra nyckelord i våra innovativa och kreativa objekt. Våra objekt kommer att attrahera olika typer av besökare i olika åldrar och ge alla en större upplevelse av Eslövs stadskärna.
 
Även om objekten bygger på ljussättningar så tänker Landskronaföretaget förstärka dessa genom ljudläggning av samtliga objekt.
– Att en kombination av olika medier som stimulerar våra olika sinnen ger en större upplevelse vet vi. Våra objekt har vi valt att sprida ut över stadskärnan för att fånga upp den spontana besökaren. Samtliga material är återanvändbart och används kontinuerligt i vår dagliga verksamhet, avslutar Björn Carlsson.

Eslöv lyser 2013 visas mellan 1-22 december och arrangeras av Eslövs Kommun i samarbete med Eslöv Stadskärneförening.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser