Annons

30 000 såg sämsta bilden

Stormen i Ventrafiken och Landskrona BoIS bidrog under vecka 43 till nya besöksrekord på Landskrona Direkt. Stormen Simones intåg i måndags gjorde att vi fortsatte behålla greppet om läsarna. Även på social medier har #LaDirekt slagtit nya rekord.
– Vi var tidigt på plats på Nygatan där byggnadsställningen rasat och kom ungefär samtidigt som Räddningstjänsten. Jag knäppte en bild med mobilen och skicka upp den på vår på Facebooksida, berättar Kary Persson en av två medarbetare på nättidningen.

Det var inte förrän framåt kvällen som Kary tittade på nätet, hur bilden blev som han fick dagens stora överraskning. Bilden var mörk och eftersom autoblixten varit på reflekterades räddningstjänstens personal.
– Inget mästerverk precis även om händelsen i sig är spektakulär, säger han och skrattar. Häpen blev han då han såg att den trots sina bristande kvalitéer delats av hundratals personer och visats för 30 064 medlemmar på Facebook.

Annons
 

Bilden gav ett rejält uppsving åt Landskrona Direkts Facebooksida som igår passerade 1915 gillningar.
Något vi passar på att fira med en liten tävling tillsammans med BoIS, som bekant bildades just 1915, säger Kary Persson.

#LaDirekt
Landskrona Direkt finns även på Instagram och Twitter som @ladirekt.

Det kan också vara bra att känna till att du nu mera kan nå Landskrona Direkt via ladirekt.se och ladirekt.com.

Tävlingen för våra följare Facebook


På hösten för tio år sedan besegrade BoIS Sundsvall med 3-2 inför 6207 åskådare på IP. Kan vi åtmionstone få hoppas på en randig seger och härlig inramning även på lördag.

https://www.facebook.com/landskronadirekt kan du nu tävla om sittplatsbiljetter till lördagens ödesmatch mellan BoIS – GIF Sundsvall.
Detta gör du genom att dela den 10 år gamla bilden från mötet lagen emellan. Tippar du sedan rätt resultat i matchen och är nära på publiksiffran kan du dessutom få gå på Biohuset Maxim i höst.


På Instagram och Twitter är vi inte lika aktiva och har inte funnits med så länge men noterbart från Twitter var att vi igår hade 261(!) följare.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser