Annons

Himmel och helvete för Falcons 13-åringar

Det blev både himmel och helvete när Falcons 13-åriga killar och tjejer spelade i helgen. Tjejerna föll med 5-1 medan killarna kunde vinna med hela 17-3.

Falcons F13-tjejer blev överumplade i första perioden då de mötte Perstorp Bälinge IK i helgen som gick. Första målet kom efter 9 sekunder och när det var pausvila stod det hela 0-4 på resultattavlan. Andra perioden slutade 0-0 och den tredje och sista 1-1 vilket betydde att slutsiffrorna blev 1-5.
– Vi saknade struktur och organisation, vi sprang runt som yra hönor. Inte förrän vi kom tillbaks in på banan efter första periodpausen hade vi kommit över chocken och lyckades då formera trupperna och börja spela innebandy, konstaterar tränaren Tom Svennblad på klubbens hemsida.
– Man kan inte låta bli att spekulera hur matchen sett ut om vi varit mer på tå i början av matchen. Men det är bara att ta nya tag och fokusera på nästa match som blir mot Lomma borta i Pilängshallen.

Annons
 

Om det gick dåligt för Falcons 13-åriga tjejer så gick det bättre för deras jämnåriga killar. Det var Stanstad som gästade Idrottshallen i söndags och gästerna fick åka hem med en förlust på hela 17-3.
Efter första perioden stod det 4-0 och den andra perioden vall hemmalaget med hela 9-2. Den sista perioden slutade 4-1 till Falcons.
– Fina detaljer som vi minns är Jonathan Ulrikssons knackskott som gick i mål, Tobias Ohlsson-Bååths framspelning bakom ryggen till 7-2 i mitten av andra perioden, Samuel Rosenkvist fina försvarsspel där han vänder upp spelet med att lägga fram bollen med en delikat backhand mellan sina egna ben. Det var innebandygodis som drog ner applåder från läktaren, skriver Jakob Ohlsson.

Falcons 13-åriga innebandykillar visade prov på effektivitet. 17 mål på en match är inte ofta man ser.
Foto: Ulf Bjarke

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser