Annons

Gripen efter hot mot arbetsförmedlare

En 43-årig landskronabo greps strax innan klockan nio på onsdagsmorgonen efter att han hotat personal på Arbetsförmedlingen med någon typ av verktyg. Mannen ska ha kommit till Arbetsförmedlingen för att tala med sin handläggare. Vad som sedan hänt är oklart i skrivande stund. Han ska ha varit aggressiv och betett sig hotfullt och personalen tvingades låsa in sig varefter mannen först slagit sönder saker på platsen med sitt verktyg och sedan försvunnit vid 8.20-tiden.
Mannen identifierades omgående och polisen fann honom 20 minuter senare i hans hem. 43-åringen är gripen och tagen till förhör.


En lapp på dörren till Arbetsförmedlingen vittnar om vad som hänt och att man därför håller stängt under onsdagen.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser