Annons

Befarad korsbandsskada stoppar BoISare

Idag är det meningen att BoIS ska möta Jönköping Södra i en mycket viktig match i superettan. Det lag som tar tre poäng är klara för spel i serien 2014. För Jönköping räcker det med oavgjort. Men frågan är om det blir spel över huvud taget. Årets första höststorm är på ingång och de tidiga prognoserna pekar mot att det kommer att blåsa stormbyar i Jönköpings län klockan 19.00 då matchen blåses igång.
– Matchdelegaten är redan på plats och efter lunch är det tänkt att han ska kolla med flygplatsen här hur prognosen ser ut. Än så länge ser det ok ut men det kommer att blåsa upp under dagen, säger Jönköping Södras klubbchef Bo Ström.

Skulle det bli match så har BoIS tränare Jörgen Pettersson startelvan klar för sig, sånär som på ett namn.
– Martin Rudolfsson ringde och anmälde sig sjuk i morse, så jag får ta mig en funderare på vem som ska ta hans plats, säger tränaren.

Annons
 

Klart är också att Christoffer Tapper Holter missar matchen.
– Christoffer har problem med ett knä och vi befarar att korsbandet är av. Men vi vet inte säkert ännu, säger Jörgen Pettersson.

Trolig startelva:
Niklas Uddenäs – Max Mölder, Philip Andersson, Linus Malmqvist, Tobias Malm – Alexander Tkacz, Fredrik Svanbäck, Andreas Dahl, Surprise Ralani – Fredrik Karlsson, Fredrik Olsson.

Övriga i truppen: Amr Kadourra, Rasmus Alm, Erik Andersson, Mathias Andersson, Robin Hofsö och Patrik Åström.

Noterbart är att de lag från division 1 som kommer att kvala till superettan är Dalkurd FF och IK Oddevold.


Jörgen Pettersson till höger i bakgrunden har mycket att tänka på i dagarna. Att Chriostoffer Tapper Holter skadat knäet och Martin Rudolfsson sjukanmält sig underlättar knappast.
Foto: David Jönsson.


Ett 30-tal supportrar visade sitt stöd vid söndagsträningen och ett snabbt beslut om att fixa en buss till Jönköping på måndagen togs av BoIS.
Foto: David Jönsson.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser