Annons

Gycklarskolan underhåller på Barn- och ungdomssjukhuset i Lund

Kulturskolans gycklare har sedan en tid tillbaka förberett dagens framträdande på Barn- och ungdomssjukhuset i Lund.
– Vi fick en förfrågan när vi framträdde på Venfestivalen Ökända i somras om vi hade lust att resa till Lund och framträda för barn- och ungdomspatienterna. Vi tyckte det var självklart att ställa upp för ett så behjärtansvärt ändamål, säger Emil Cederslätt som är en av de två ledarna för Kulturskolans gycklare.
– Vi blev glada över att få frågan. Det känns både hedrande och angeläget att få lysa upp de unga patienternas vardag med vårt gyckleri. Dessutom kan det vara lärorikt för våra elever att framträda på en lite annorlunda arena, säger ensemblens andra ledare, Maja Wiebelt.

Idag bar det av till ”Blocket” i Lund. Ett stort lycka till säger vi till gyklarna.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser