Annons

Tjejkväll på badet

Den 4 november välkomnar Karlslundsbadet återigen till en varm och avslappnande kväll för kvinnliga besökare. Evenemanget ”Tjejkväll” har blivit en årlig och uppskattad tradition på badet.
– Nu när höstmörkret har kommit märks ett större behov av att folk vill ta hand om sig själv lite extra, menar Kerstin Garpvall, platschef på Karlslundsbadet.

Konceptet ”Tjejkväll” bygger på att under en kväll presentera badets verksamheter för besökare. Flera bokningsbara behandlingar erbjuds till ett kraftigt rabatterat pris samtidigt som badet får en dov belysning med tända ljus samtidigt som en välsmakande fruktbuffé dukas fram.
– Dessutom spelas avslappnande musik i högtalarna. En annorlunda helhetsupplevelse, helt enkelt.

Annons
 

Till Tjejkvällen gäller endast förbokade biljetter vilka man kan köpa på badet eller via telefon. Behandlingar att boka är bland annat massage, ansiktsmask, karbad och bastuupplevelse. Alla har också möjlighet att delta i ett vattengympapass. Skulle man vilja besöka badet utan att få en behandling denna kväll går detta givetvis också bra.

För att hålla oss friska, kunna hantera stress bättre samt att må bättre behöver vi röra på oss, säger Kerstin Garpvall.
Men det är också viktigt att finna tid i vardagsstressen för avkoppling så kroppen hinner återhämta sig och man finner ny energi. Samla ihop tjejgänget, kollegorna eller familjemedlemmar och boka in en mysig kväll på badet. Ett tillfälle att umgås, skratta, koppla av och bli ompysslad, avslutar Kerstin Garpvall.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser