Annons

Samtal om Öster

Nu är det dags igen för boende på Öster att tycka till om sin stadsdel. Boende i området är inbjudna till en dialog med Landskrona stad där hela området Öster kommer att diskuteras.

Landskrona stad har tillsammans med fastighetsägare och Landskrona stadsutvecklingsbolag ett uppdrag att göra Landskrona till en bättre stad att bo och verka i.

Annons
 

Stadsdelen Öster är en viktig etapp i arbetet med att lyfta staden. Boende i området har nu bjudits in för att medverka i en dialog. På mötet kommer visioner för stadsdelen att presenteras tillsammans med information ifrån tidigare möte den 19 september.

– Vi vill skapa en vacker och funktionell miljö med mer grönska för dem som bor och vistas på Öster. Genom att skapa förutsättningar för attraktiva mötesplatser och utveckla de torg och platser som redan finns tror vi att vi kan komma en god bit på vägen. Detta arbete vill vi göra tillsammans med de boende i området, säger Emilia Löfgren utredningschef på teknik- och serviceförvaltningen.

Medverkar på mötet som sker tisdagen den 22 oktober klockan 18.30 i Dammhagsskolans gymnastiksal gör representanter från staden, stadsutvecklingsbolaget och Landskronahem med flera.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser