Annons

Många tävlande i dressyr

I helgen anordnade Viarps Kör- och Ridklubb regional dressyrtävling för stor häst. Det var många ekipage som sökt sig till Skåne och Viarp och de som var på plats fick se många fina ritter och ekipage med hög klass. De tre klasserna var Medelsvår C:2, Medelsvår B:2 samt Medelsvår B:4.

Det var ett starkt startfält i samtliga klasser men Viarps ryttare lyckades i hård konkurrens ta flera placeringar. I MSVC:2 tog Viarp en andra plats genom Tina Hansen och She´s a Lady 69,00% och en tredje plats genom Kristina Berthagen med Ronaldinho 68,22%. Vann gjorde Johanna Nyman, Hässleholms HSF med Hibisqous på 73,44%. I MSVB:2 vann Sara Åhrén, Ostkustens DR med Rubinero S på 69,30%. I MSVB:4 vann Maria Karlsson, Dagstorpsorten med Lady Wester på 71,63% och hemmaryttaren Lotta Ringvall tog en fin andraplats med Ransome Ruby på 68,04%.

Annons
 

Nästa helg är det dags för ponnyryttarna. Finalen för Dressyrallsvenskan div 2, anordnas av Viarps Kör- och Ridklubb och ridklubben har legat i toppen samtliga deltävlingar, så nu håller man tummarna i ridklubben.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser