Annons

En musikalisk glad buffé

För att lyckas med att få en publik på närmare tvåhundra personer och sjunga nästan lika bra som ”körledarna” på scenen, krävs förmågan att kunna förmedla äkta glädje, humor och givetvis en stor portion av musikalitet. Något 80-tals ikonerna Style visade sig behärska till fulländning i lördags på teatern.

Lägg därtill skratt, stampningar i golvet och applåder varvade med busvisslingar och kvällen var fulländad även för publiken. Med en heltänd publik, var det inte konstigt att musikkockarna bestående av ”1:a kocken” Tommy Ekman och ”kökschefen” Christer Sandelin med band serverade det ena extranumret efter det andra.

Annons
 

Vad som gjorde buffén extra lyxig för publiken, var att de efteråt fick möjlighet att personligen överösa sina idoler med superlativ för deras framförande. Ännu mer kul var att Christer Sandelin visade en äkta tacksamhet över att få så mycket beröm för kvällens spelning.

Spelningen på teatern var en följd av att Christer Sandelin just nu är en av fyra konstutställare på Galleri Gamla staden på en utställning som visas fram till den 3 november. Övriga utställare är Bo Ingvar Svensson, Per Jahnke och Tobias Kühl. Galleriet håller öppet på lördag- och söndagseftermiddagar.


Stående ovationer för Style på Landskrona teater.
Foto: Per Jahnke.
 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser