Annons

Soppatorsk för AIF i årets sista match

Det bjöds på perfekta förhållanden för en underhållande match mellan Asmundtorp IF och Dösjöbro i årets sista seriematch. Men matchen var allt annat än bra och desto mindre underhållande. AIF gjorde för dagen ett litet test med ett annat spelsystem men dom positiva svaren uteblev tyvärr.

Det var Dösjöbro som tog kommandot över matchen omgående då domaren blåste igång kampen. Och därför var det inte någon större överraskning på idrottsplatsen då gästerna tog ledningen med både 0-1 och 0-2 innan halvleken tog slut.

Annons
 

Efter paus var det ett annat hemmalag som gjorde entré på det för året väldigt gröna gräset. AIF lyckades med sin goda inställning öppna upp Dösjöbro-försvaret och skapade ett par chanser. Med skärpa vid dessa så hade matchen slutat oavgjort. Så blev dock inte fallet.
Istället var det Dösjöbro som mitt i AIF-pressen gjorde 0-3. Ett mål som verkligen fick andan att gå ur killarna i hemmalaget. En kort stund senare kunde gästerna promenera in 0-4.
– Vi ledare har gjort vad vi kan för att hålla motivationen uppe de två sista matcherna men bränslet tog tyvärr slut efter storförlusten mot Kågeröd. I matchen mot Dösjöbro var vi alldeles för långt borta mentalt och även om fjärde platsen fanns inom räckhåll så fanns inte den riktiga glöden där idag, tyvärr. Jag vill tacka alla supportrar som stöttat oss på både borta- och hemmaplan, ni är guld värda och väl mött till nästa säsong, säger Asmundtorps lagledare Martin Olsson.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser