Annons

Eldsjälsnominerad

För sjätte året i rad delar Samhall ut två utmärkelser till den arbetsgivare och den eldsjäl som under året gjort mest för att förbättra möjligheterna för personer med funktionsnedsättning på arbetsmarknaden. Kriterierna är bland annat nytänkande och att satsningen ska vara utvecklande för både företag och individ. I år har det kommit in över 150 nomineringar och från Skåne och en av de nio nominerade till årets eldsjäl är Anette Forsberg på SKF i Landskrona.

De nominerade har chans att vinna Götalands regionpris som delas ut den 30 oktober hos landshövdingen i Kalmar, och kan komma med bland de totalt sex finalisterna på Visa-vägen galan på Hotel Rival i Stockholm den 20 november.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser