Annons

Var med och påverka den nya skateparken

I Landskrona stads budget för 2014 finns pengar avsatta för en skatepark i betong. Nu börjar förarbetet och på Kulturstöd Unga vill man ta fasta de kommande användarnas idéer och tankar.
– Under hösten och vintern 2013 kommer vi att träffas i en referensgrupp för att ta fram förslag på utformningen av betongparken. Vad är det egentligen vi vill ha? Och var vill vi ha den?, säger Caroline Larsson Saglamoglu vid Kulturstöd Unga på fritids- och kulturförvaltningen.

På söndag, den 13 oktober klockan 14-16 anordnas ett stormöte på Café Nell Walden på museet där man  tar emot synpunkter och informerar om höstens referensgrupparbete.
– Vi eftersträvar bredd och hoppas att både allmänhet och skejtare kommer för att tycka till, säger Caroline Larsson Saglamoglu som då också kommer att ta upp anmälningar till den kommande referensgruppen.

Annons
 

Redan på fredag under Kulturnatten kan man träffa Kulturstöd då dessa kommer att husera vid ett dialogbord på Nygatan 7 kl. 19.00–21.00.
– Välkommen dit för diskussion, brainstorming och intresseanmälan till referensgruppen, avslutar Caroline Larsson Saglamoglu.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser