Annons

Wormo slutade med förlust

IK Wormo tog farväl av division IV med säsongens 19:e förlust: 1-4 (0-2) mot nästjumbon Åstorp.
– Skönt att det är över. Vi har längtat efter att säsongen skulle ta slut. Nu är det bara att blicka framåt, säger Anders ”Lillis” Nilsson, en av tre tränare.

Det är lätt att förstå frustrationen i Wormo. Laget kom i otakt ganska omgående och tappade hela tiden mark i bottenskiktet. Egentligen var man aldrig riktigt nära att fixa nytt kontrakt.
Vi har helt enkelt inte räckt till. Kanske kom uppflyttningen till fyran ett år för tidigt. Positivt är att spelarna fått känna på en högre serie och den erfarenheten tar vi med oss till nästa säsong.

Annons
 

Wormo – som kom till spel med flera juniorer – har haft ovanan att släppa in tidiga mål. Så även mot Åstorp. Redan efter 20 minuter ledde hemmalaget med 2-0.
Ett visst hopp tändes för Wormo när Arian Vejseli reducerade till 2-1 i inledningen av andra halvlek. Men Åstorp släckte hoppet om poäng genom 3-1 i mitten av halvleken. 
 – Vi gjorde ändå en bra halvlek och låg på hårt för en kvittering. Det hade inte varit orättvist.

När ”Lillis” ombeds att lyfta fram säsongens tre bästa spelare fastnar han för följande:
+ Fredric Sarnic, försvarare.
+ Andreas Borg, målvakt.
+ Joakim Ramberg, mittfältare.

Noterbart till sist: Wormo har klart med en tränartrojka till nästa säsong och den består av Dick Melin (huvudtränare), Anders Nilsson och Jonas Lindh.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser