Annons

Pay-back på sommarträningen

Efter förra helgens tuffa serieöppning mot fjolårets seriesegrar så var det på söndagen dags för match mot Engelholm som slutade precis bakom Falcons i förra årets seriespel. Precis som i vinstmatchen mot VV84 SK Bjuv förra helgen så skulle det visa sig att killarnas flitiga sommarträning har gett resultat. Laget gick fram som en ångmaskin under söndagsförmiddagen och kunde till slut vinna med hela 12-3.

Precis som i tidigare matcher denna säsong så inledde Falcons piggt och kom till en hel del avslut, dock togs avsluten lite för långt ut vilket bidrog till att Engelholms målvakt relativt enkelt kunde mota bort avsluten

Annons
 

Efter de två första perioderna var ställningen 5-2 i Falcons favör.
–  Inför sista period så enades laget om att fortsätta ”trumma på”, låta bollen fortsätta gå snabbt och att ha rörelse i anfallsspelet – och vilken slutperiod killarna levererade. Sista perioden vann vi med 7-1, säger Jakob Ohlsson stolt tränare till killarna.
– I de flesta matcher som vi spelat denna säsong så har segersiffrorna utökats i sista perioden och det är nu killarna får betalt för två sommarträningar varje vecka.

Målskyttar i matchen: Tobias Ohlsson-Bååth 4, Karl Hansson 3, Rasmus Ardemark 3, Kevin Assarsson-Toth och Joel Westerlund.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser