Annons

Flickan från Backafall låter i hela världen

Musikkonstellationen Glumslöv Allstars med bland andra trummisen Peter Wildoer, sångaren i Soilwork Björn Stridh och Mikael Jepson från före detta The Ark har gjort en egen version av låten Flickan från Backafall som grundar sig i en dikt av Gabriel Jönsson.
– Inspelningen gjordes sommaren 2013 och framfördes första gången den 14 september på vår välgörenhetsgala till förmån för Barndiabetesfonden och som en hyllning till stadens 600-årsjubileum, säger Lennart Pettersson i Glumslövs Byaförening.
– Låten sprids just nu över hela världen. Förutom att den ligger på byalagets hemsida så finns den också på Soilworks hemsdia och just nu har hela 5000 lyssnat på den, avslutar Lennart Pettersson.

Här kan du lyssna på låten.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser