Annons

AIF har förlängt med tränarduo

Efter många år av degrationer och massor av insläppta mål lyckades Asmundtorp förra säsongen kvala sig kvar i division 5. I år chockstartade laget och ledde serien ett antal omgångar. Under hösten har det varit blandat resultatmässigt men att laget har mått bra och utvecklas är det inget tvivel på.

Mycket av denna framgång ligger i den tränarduo som tillkom under sommaren 2012 i form av Johan Paulsson och Anders Nilsson. Johan som assisterade Joakim Goldring under hans tid i föreningen tog över rodret och förde Anders till klubben som sin kompanjon.
Nu har klubben kommit överrens med tränarna att förlänga kontrakten över 2014.
– Vi är nöjda med det gångna året där ledarstaben har utvecklat spelarna fotbollsmässigt men även den sociala biten har varit en viktig faktor, det är viktigt att för både spelare, ledare och föreningen att jobba långsiktigt så att alla känner en trygghet i det vi gör tillsammans. Vårt mål detta året var att ta fler poäng än förgående år och det har vi gjort och tittar man tillbaka på förra året så fick vi kvala oss kvar och detta året så var det nära en kvalplats till div 4 så vi som förening är mer än nöjda. Vi kommer att sätta våra mål inom kort med både ledare o spelare inför 2014 och då kommer vi att spänna bågen ytterligare, berättar Kent Olsson i föreningens fotbollsutskottet.

Annons
 

Tränarna själva är oerhört glada över att få förtroendet ytterligare ett år och anser sig ha mer att tillföra truppen.
– Jag trivs bra tillsammans med Anders och vi kompletterar varandra bra. Vi bestämde oss för att stanna i Asmundtorp för att vi känner att vi kommit en bra bit på vägen under året som gott. Också trivs vi givetvis med gruppen. Bra spelare,ledare och supportrar runt oss som har ett stort AIF hjärta, berättar tränare Johan Paulsson.

Även Johans kollega Anders Nilsson ser fram emot att träna AIF nästa säsong.
–  Känns som vi har en nivå till och att många spelare har utvecklas rejält under detta år. Föreningen är inne i en positiv trend och när nu vårt nya konstgräs är klart är detta en lockande resa att fortsätta vara delaktiv i. Hoppas att vi kan behålla alla dagens trupp och även locka någon ny spelare till föreningen till kommande säsong. Vi behöver konkurrans i truppen för att vara med och kriga i toppen till nästa år. Personligen trivs jag väldigt bra i klubben och jag är väldigt glad att vi fortsätter vårt samarbete under säsongen 2014, avslutar Anders Nilsson.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser