Annons

Vi noterar att&hellip

…programmet för höstens kulturnatt nu ligger ute för beskådan.

Kulturnatten äger rum fredagen den 11 oktober och precis som ifjol så krockar arrangemanget med en av Sveriges VM-kvalmatcher. Ifjol var det Färöarna och i år den så viktiga matchen mot Österrike som ligger mitt i kvällen.

Annons
 

En nyhet för året är att man likt den nyligen avverkade Fotofestivalen tar till vara på de tomma butikslokalerna på Nygatan och omvandlar dessa till gallerier och kreativa verkstäder under kvällen. Mycket blir sig dock likt och utöver utförsäljning av utgallrade böcker så bjuds det på festtema på biblioteket, musikquiz på museet, musik och dans på Teaterparkens scen och performance på teatern. 33 olika programpunkter bjuds det på,  lägg därtill teaterelever från Kulturskolan som framför olika happenings på stan.

Programmet i sin helhet hittar du här

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser