Annons

Philip Andersson tillbaka i BoIS-truppen

Andreas Dahl är hemma på grund av avstängning men Philip Andersson är tillbaka. Så ser de stora förändringarna ut i BoIS-truppen som är uppe i Borlänge för att möta Brage ikväll. Trots att de randiga har två raka 0-4 förluster bakom sig hoppas BoIS-lägret på seger mot tabelljumbon.
– Det är en viktig match vi har framför oss. Vi har haft bra träningar i veckan och förhoppningsvis har vi skakat av oss de båda 0-4-förlusterna. Alla vet vad som gäller, säger BoIS assisterande tränare Rossi Eterovic på klubbens hemsida.

BoIS-truppen:
Bill Halvorsen, Niklas Uddenäs, Linus Malmqvist, Martin Rudolfsson, Philip Andersson, Max Mölder, Tobias Malm, Liridon Lecci, Fredrik Svanbäck, Mathias Andersson, Erik Andersson, Belvin Licina, Alexander Tkacz, Patrik Åström, Christoffer Tapper Holter Robin Hofsö, Fredrik Olsson, Alexander Nilsson, Fredrik Karlsson.

Annons
 

Matchen som börjar klockan 19.00 döms av Kaspar Sjöberg, Malmö.

Annons
Annonser






















Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser