Annons

Klart med Landskronagala till våren

Det blir en uppföljare på Landskronagalan även under kommande år.
Det kunde Gunnar Nilsson ordförande i LISA – Landskrona Idrottens Samorganisation avslöja i samband med lördagens jubelyra på stan.

Mellan åren 2008 -2012 arrangerade LISA med hjälp av eventföretaget CA Event Landskrona Idrottsgala, under jubileumsåret ville näringslivet haka på och galan växte till Landskronagalan.
– Det blev väldigt lyckat att kombinera en gala för näringslivet och idrottslivet. Dessutom är det nästan en förutsättning rent ekonomiskt för att vi ska ro det i land, förklarar Gunnar Nilsson.

Annons
 

Den 4 april 2014 är det dags igen att utse stjärnorna och uppstickarna inom dessa två genrer. Och som vanligt utlovas en kväll fylld av musik, humor, värme och stjärnglans.

Landskrona stad, näringsliv och föreningsliv står bakom beslutet att arrangera galan för sjunde året och arrangör är åter CA Event.
– Intresset har aldrig varit så stort som nu, vilket känns fantastiskt motiverande, säger Camilla Plate, projektledare på CA Event. Det tar alltid några år att sätta ett arrangemang på kartan och de senaste åren har Landskronaborna, föreningslivet och näringslivet verkligen visat sitt intresse, vilket inte minst visat sig i en fullsatt galalokal.
– Nu siktar vi på att göra ännu en intressant, givande och kul gala och vill uppmana alla att hålla ögonen öppna då nomineringsprocessen startar i november. Vi har ett fantastiskt idrotts- och näringsliv där vi vill att alla de som arbetar hårt ska få chansen att nomineras och uppmärksammas för sitt arbete.

Läs mer och se hur det var i våras:
Näringsliv och idrott fyllde idrottshallen

Mer information om nomineringsprocessen och program släpps efterhand på www.landskronagalan.se.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser