Annons

Glumslöv undantaget i Landskronafotbollen

Jubileumsåret är inget man komma att minnas i Landskronafotbollen som ett av de stora åren. BoIS kräftgång i Superettan är nästan symptomatiskt även när man blickar neråt i seriesystemet. Undantaget då Landskronasexan där vi hittar två lag från kommunen i topp.

Glumslöv möter Härslöv i ett klassiskt derby på Örevångs IP på lördag.
Som vid stormatcher ute i Europa avgörs derbyt redan vid lunchtid. Avspark är klockan 13.00 och vid vinst är Glumslöv klara seriesegrare.
Tvåa i serien och tämligen klara för kvalspel är FK Besa. Fast förankrade i mittenregionen återfinns nämnda Härslöv tillsammans med BK Landora och BK Fram.

Annons
 

I trean har nykomlingen Borstahusen förankrat sig som ett mittlag och faktum är hade en match bara varit 80 minuter hade laget legat på en andraplats. Stans än så länge tredje bästa klubb IK Wormo rasar ur div 4 och får ta nya tag nästa år. I division 5 har Asmundtorp fortfarande en teoretisk chans att nå en kvalplats uppåt. Samma teoretiska chans har sistaplacerade Häljarps IF att nå en kvalplats för få stanna kvar i serien. I sjuan har Bosna FF fortfarande inte gett upp hoppet att nå en kvalplats men då krävs vinst på Ulkavallen i helgen mot Kävlinge GIF och att resultaten går med laget i sista omgången.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser